Tragédia

2023.09.18. 14:50

Szörnyethalt egy 33 éves férfi a Rimaráhó melletti erdőben

Tragikus baleset történt a minap a magyar-szlovák határtól nem messze: meghalt egy 33 éves férfi, miután egy faág zuhant rá a Rimaszombat közelében.

Nool.hu

Erdei munka közben történt a végzetes baleset. Képünk illusztráció.

Forrás: Shutterstock

Meghalt egy 33 éves férfi egy Rimaráhó (Hrachovo – Rimaszombati járás) melletti erdőben, miután munka közben a fejére esett egy faág. „A férfi súlyos sérülést szenvedett, amely következtében a vérkeringése leállt – számolt be a tragikus esetről szombaton a felvidéki Új Szó.

A portálnak Zuzana Hopjaková, az Air-Transport Europe szóvivője elmondta: az eset szemtanúi megkezdték a férfi újraélesztését. A mentőhelikopter kiérkezését követően az orvost egy csörlővel engedték le, aki ezután folytatta az újraélesztést, sikertelenül. Az ügyben halálokozás miatt indult eljárás.

Ez a tragédia a nógrádi megye- és országhatártól mintegy negyven kilométerre történt, de sajnos a határon innen is előfordulnak erdei balesetek. Idén márciusban írtunk arról, hogy fa nyomott agyon egy tarnaleleszi férfit egy Nógrád közeli erdőben. Az áldozat akkor egy 50 év körüli férfi volt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában