Bombariadó

2023.09.13. 10:29

Bombariadó a Balassagyarmati Törvényszéken: 180 embert helyeztek biztonságba

A Balassagyarmati Törvényszékhez szerdán, a kora délelőtti órákban bombariadó miatt hívták a tűzoltókat és a rendőröket. Jelenleg is tart az átvizsgálás, a környéken forgalomkorlátozásra lehet számítani.

Lukács Zsófia

8 óra 40 perckor érkezett a bejelentés

Forrás: Nool.hu

Fotó: L. Zs.

Ismét bombával fenyegetőztek a Balassagyarmati Törvényszéken.  – Szeptember 13-án, szerdán 8 óra 40 perckor érkezett a bejelentés, miszerint az épületben bombát helyeztek el. A délelőtti órákban kivonultak a balassagyarmati hivatásos tűzoltók a helyszínre egy készenléti szerkocsival, valamint a rendőrség munkatársai is. A lánglovagok a helyszínen áramtalanították a bíróságot és a környező épületeket, illetve elzárták a gázt – számolt be róla portálunknak Kapás Márton, a Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Buda Gábor, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy a rendőrség biztosítja a helyszínt, kiürítették a törvényszéket és a környező épületeket 200 méteres körzetben, 180 főt helyeztek biztonságba. Hozzátette:  jelenleg is tart az épület átvizsgálása, a környéken forgalomkorlátozásra kell számítani.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában