Baleset

2023.07.12. 19:01

Többen is megsérültek a Bátonyterenyénél történt balesetben (helyszíni fotók)

A baleset helyszínén rendőr irányítja a forgalmat és félpályás útlezárás van érvényben.

Nagy Orsolya

A mentők két személyt szállítottak kórházba könnyebb sérülésekkel

Forrás: Nool

Fotó: Hüvösi Csaba

Baleset történt a 21-es számú főút és Bátonyterenye, Béke út kereszteződésében szerda este. A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság elsődleges információi szerint két jármű érintett a balesetben, mely során többen megsérültek. Az érintett helyszínen a szemle és a műszaki mentés ideje alatt rendőri irányítás mellett, egy sávon haladhat a forgalom. Lassú haladásra és torlódásra kell számítani.

Kapás Márton, a Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta portálunknak, hogy a bátonyterenyei hivatásos tűzoltók is a helyszínre vonultak, akik áramtalanították mindkét autót. 

Hozzátette: négy ember volt érintett a balesetben. Mindegyikük el tudta hagyni a járműveket saját erőből. A szóvivő arra is kitért, hogy a mentők is a helyszínre érkeztek. Mint mondta, mintegy 15 négyzetméteren olaj és törmelékek borítják az úttestet, ezért a Magyar Közút Nonprofit Zrt. munkatársai is a helyszínre tartanak.

Csép Vivien, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa elárulta, hogy a helyszínre riasztott mentőegységek két személyt könnyebb sérülésekkel szállítottak a területileg illetékes kórházba.

A rendőrök a baleset helyszínelését befejezték, az útlezárást 20 óra 45 perckor feloldották, a forgalom ismét zavartalanul haladhat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában