Nool.hu podcast

2023.07.22. 06:50

Kirámolt ingatlan? Ellopott értékek? Tartsd be a nógrádi rendőrök tippjeit, hogy megelőzd! (podcast)

Hoztunk néhány fontos tippet és jótanácsot nektek annak érdekében, hogy a nyaralás ne rossz emlék legyen, legalábbis ami az itthon hagyott ingatlant és ingóságokat, valamint a magunkkal vitt értékeket illeti.

Angyal Eszter

Tamás-Kovács Andrea számolt be az előző hét rendőrségi szempontú eseményeiről

Forrás: Nool

Fotó: Hüvösi Csaba

Tombol a nyár, javában tart a nyaralások időszaka, ami azonban a számos kellemes és kikapcsolódást jelentő programokon kívül veszélyt is rejt magában. Az ember szinte mindig boldogan újságolja el ismerőseinek a kellemes történéseket az életében, felszabadultan mesél például arról, hogy hová megy nyaralni, vagy éppen boldogan posztolja ki a nyaralás pillanatait. A „bűnözők” azonban a nagy melegben sem pihennek, sőt, előszeretettel használják ki, hogy például üres a lakás.

Érdemes résen lenni, ha nyaralni megyünk, sőt, a nyaralás során is sok dologra oda kell figyelni, hogy ne adjunk teret a bajnak, s ne váljunk rablás, kifosztás áldozatává... A Hír FM és a Nool.hu közös műsorában Tamás- Kovács Andrea rendőr őrnaggyal, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensével beszélgettünk a nyári időszakban ránk leselkedő veszélyekről és az áldozattá válás elkerülésének a lehetőségeiről.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában