Traffipax

2023.07.12. 08:17

Kétszáz feletti autót is bemértek a 21-es főúton

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság működési területén folyamatosak a technikai eszközökkel végrehajtott forgalom ellenőrzések.

Nool.hu

Egy a fotó 130 000 forintjába került a gépjármű tulajdonosának

Forrás: police.hu

A rendőrség munkatársai 2023. július 10-én Bátonyterenye, Kisterenye városrész belterületén sebesség ellenőrzés során mérték be azt a sofőrt, aki lakott területen 50 km/h sebességkorlátozás hatálya alatt 105 km/h sebességgel haladt. A gépkocsi vezetője az elkövetett szabályszegés miatt 90 000 forint közigazgatási bírságra és 6 közúti közlekedési előéleti pontra számíthat – tájékoztatta portálunkat Király-Kollár Ramóna, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

További szabályszegéseket is rögzítettek a 21-es számú főút lakott területén kívüli szakaszain, ahol a legnagyobb megengedett sebesség 110 km/h. Egy vezető július 8-án 203 km/h sebességgel közlekedett, őt követte az a sofőr, aki július 3-án 190 km/h-val haladt a fent említett útszakaszon. A harmadik gépjárművezetőt pedig július 11-én 168 km/h sebeséggel mérték be az egyenruhások. A rendőrök a járművezetőkkel szemben közigazgatási bírságot és előéleti pontokat szabtak ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában