Beszámoló

2023.06.01. 16:39

Beszámoltak az éves tevékenységükről a szécsényi és a pásztói rendőrök

A Szécsényi Rendőrkapitányság és a Pásztói Rendőrkapitányság vezetője május 31-én tartotta meg beszámolóját a tavalyi évben végzett tevékenységükről.

Nool

Forrás: Police.hu

Bárnai Balázs rendőr alezredes, a Szécsényi Rendőrkapitányság vezetője értékelésében tájékoztatta a közgyűlést a tavalyi évben a közbiztonság érdekében tett intézkedésekről és az ezzel kapcsolatos feladatokról, valamint kitért az állampolgárok biztonságérzetének javítása érdekében tett tevékenységekre. A beszámolón jelen volt dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, megyei rendőrfőkapitány is, aki megköszönte a rendőrség és az önkormányzat között fennálló kiváló együttműködést.

A Pásztói Rendőrkapitányság vezetője, dr. Tari Szilvia rendőr ezredes ugyanezen a napon számolt be a város képviselő-testülete előtt a rendőrkapitányság 2022. évi tevékenységről. A kapitányságvezető beszámolójában kiemelt hangsúlyt fektetett a bűnügyi és a közbiztonsági helyzet alakulására és az azokkal kapcsolatosan megtett intézkedésekre. Az elmúlt év eredményeinek bemutatását követően tájékoztatta a képviselőket, hogy a jogsértések megelőzése érdekében a bűn- és balesetmegelőzési tevékenység – a bűnügyi és a rendészeti tevékenységek mellett – kiemelt helyen szerepel a feladatellátások között. A beszámolón dr. Kalmár Zsolt rendőr ezredes megköszönte az önkormányzat egész éves támogató együttműködését - közölte a rendőrség

Hozzátették: a pásztói és a szécsényi képviselő-testület tagjai is megköszönték a rendőrkapitányságok állományának munkáját, illetve a közbiztonság megszilárdításának érdekében végzett tevékenységét és ellenszavazat nélkül egyhangúlag elfogadták a beszámolókat. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában