Bűnözés

2023.05.08. 17:39

Annyi gaztettet elkövetett a kisterenyei férfi, hogy a rendőrök már személyesen ismerték

Számos bűncselekmény elkövetése miatt vettek őrizetbe a rendőrök egy bátonyterenyei férfit.

G. K.

– A nyomozás adatai alapján a 27 éves terhelt a napokban, az éjszakai órákban a Kisterenyén található fogadó parkolójában nyitott állapotban találta az egyik járművet. Az elkövető a gépkocsiba beülve az indítókulcs után kutatott, amelyet az utastérben meg is talált, így a személygépjárművet beindította, majd azzal elhajtott a parkolóból – tájékoztatta portálunkat Tamás-Kovács Andrea.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense hozzátette: ezt követően a terhelt útja Mátraverebélybe vezetett, ahol azonban a gépjárművel anyagi káros balesetet szenvedett, így azt hátrahagyva, onnan sietve távozott. A sértettnek közel 300 ezer forint értékű kárt okozott cselekményével.

Mint megtudtuk: a helyi rendőrök a napokban elfogták és előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, akit a nyomozók jármű önkényes elvétele miatt hallgattak ki. A terhelt elismerte a bűncselekmény elkövetését.

Az egyenruhásoknak nem volt ismeretlen a tettes, ugyanis a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság a 27 éves helyi lakos ellen zaklatás, testi sértés, valamint rongálás és garázdaság bűncselekmények miatt jelenleg is eljárást folytat. A rendőrök ezért őrizetbe vették a férfit és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségen, amit a bíróság el is rendelt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában