Bilincsben

2023.05.10. 09:55

A biztonsági kamera buktatta le a mátraverebélyi betörőnőt

A rendőrség ügyeletére bejelentés érkezett, miszerint egy mátraverebélyi ingatlan melléképületébe az éjszaka folyamán betörés történt.

Nool

A rendőrök elfogták a nőt

Forrás: police.hu

A police.hu-n közzétett tájékoztatás szerint a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói május 5-én a hajnali órákban érkeztek meg ahhoz a mátraverebélyi családi házhoz, ahonnan a tulajdonos tett bejelentést, miszerint ébredés után észlelte, hogy a bekerített ingatlan külön bejáratú kazánházában betörés történt.

Ismeretlen elkövető az éjszaka folyamán betört a kazánházba és onnan elektromos kéziszerszámokat lopott el. Az adatgyűjtés és a biztonsági kamerák felvételeinek megtekintését követően a nyomozók megállapították, hogy a korábban Pásztón személy-, és vagyon elleni bűncselekmények elkövetése miatt bűnügyi felügyelet alatt álló 23 éves mátraverebélyi nő ment be lopni a melléképületbe. 

A rendőrök a fiatal nőt a lakásán elfogták és a Bátonyterenyei Rendőrkapitányságra előállították. A rendőrök az újabb bűncselekmény elkövetése és a bűnügyi felügyelet szabályainak megszegése miatt a 23 éves nőt őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására az illetékes járási ügyészségen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában