Rejtélyes eset

2023.04.25. 11:00

Árokba csapódott, majd helyszínen hagyta autóját a sofőr Salgótarjánban (fotók)

Árokba csapódott egy személyautó Salgótarján déli városrészében április 25-én hajnalban. Az esettel kapcsolatban rendőri intézkedés nem történt, azt pedig egyelőre nem tudni, hogy miért hagyta azóta is magára a helyszínen autóját annak a tulajdonosa...

A.E.

A kocsi Salgótarján irányából Kishartyán felé hajtott, amikor valamilyen okból megpördült az úttesten és árokba csapódott

Forrás: Nool

Fotó: Vendel Lajos

Árokba hajtott egy személyautó Salgótarján déli városrészében április 25-én, a hajnali órákban. Úgy tudjuk, hogy a jármű sofőrje a 22-es főúton, Salgótarján irányából Kishartyán felé tartott, amikor a Szécsényi út és a Budapesti út kereszteződésében található körforgalom közelében valamilyen okból elveszítette uralmát kocsija fölött és a szemből jövő sáv melletti árokba csapódott. Információink szerint senki nem sérült meg a balesetben. 

A környéken élők a helyszínen tartózkodó munkatársunknak azt mondták, hogy a baleset még éjjel 02:15-kor történt. A helyiek hatalmas csattanást hallottak, majd elmondásuk szerint a kocsiból végül sértetlenül szállt ki két fiatal férfi. Az, hogy nem esett bajuk, nagyjából a csodával lehet határos, hiszen az autó csúnyán összetört, a törmelékekkel még az árok feletti járda is tele van. A jármű tulajdonosai az ott élőknek azt mondták, hogy hamarosan visszajönnek a helyszínre és elviszik a roncsot, ez azonban délelőtt 11 óráig egészen biztos, hogy nem történt meg.

A történtekkel kapcsolatban megkerestük a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, akik érdeklődésünkre úgy fogalmaztak, hogy az érintett esettel kapcsolatban nem volt rendőri intézkedésre okot adó körülmény. Hozzátették ugyanakkor, hogy arra kérik a járművezetőket, hogy az időjárási és látási körülményeknek, valamint az adott útviszonyoknak megfelelően, fokozott figyelemmel közlekedjenek, tartsák be a sebességhatárokat, valamint minden esetben kössék be a biztonsági övüket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában