Közbiztonság

2023.02.04. 09:24

Szoros együttműködésben az egyházasgergei fosztogatók ellen

A helyi önkormányzat és a rendőrség összefogott az időseket fosztogatók és a további bűnelkövetések ellen.

G.P.

Mint arról portálunk is beszámolt, Egyházasgerge önkormányzata felhívást tett közzé arról, hogy a községben ismeretlen elkövetők nyugdíjasokat fosztogatnak, ezért mindenkitől fokozott körültekintést kértek. Az esettel kapcsolatban a település közösségi oldalán fejleményeket közöltek: a tetteseket a rendőrség munkatársai elfogták és őrizetbe vették

Az elfogásról, valamint a tolvaj letartóztatásáról már korábban beszámoltunk hírportálunkon. A 27 éves férfi rovásán két kifosztás és két lopás szerepel: egy 91 éves és egy 77 éves asszony otthonába is bejutott társával, és saját otthonában fosztotta ki az idős nőket, emellett két bolti lopást is elkövetett Salgótarjánban.

A további ügyek felderítésében az önkormányzat szoros együttműködésben dolgozik együtt. Felhívták a figyelmet, hogy ha bármilyen bűnözésről információval rendelkezik a lakosság, akkor Tarjáni Péter körzeti megbízotthoz, vagy a faluvezetéshez forduljanak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában