Baleset

2022.11.14. 07:44

Két autó ütközött a 22-es főúton Szécsény és Endrefalva között

Az Utinform tájékoztatása szerint a 43-as km-nél teljes útzár van érvényben. A rendőrség Ludányhalászi felé tereli a forgalmat.

N. O.

Borítóképünk illusztráció!

Forrás: Shutterstock

Két személyautó ütközött frontálisan hétfőn a kora reggeli órákban Szécsény után, a 22-es úton, az egyik benzinkút közelében. 

Kapás Márton, a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, hogy a helyi hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre, akik áramtalanították a járműveket.
Hozzátette: a baleset következtében három személy sérült az elsődleges információk szerint.

Frissítés (7:55): A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint hétfő reggel, nem sokkal 7 óra után, a 22-es számú főút 43-as kilométerszelvényében, a Szécsény és Endrefalva közötti útszakaszon két személygépkocsi ütközött össze. A baleset következtében három személy sérült meg.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes útlezárás van az érintett útszakaszon. A rendőrség arra kéri a sofőröket, hogy fokozott óvatossággal közlekedjenek!

Frissítés (8:08): Németh Cecília, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs szervezője portálunknak elmondta, hogy a helyszínről három könnyebb sérültet szállítottak a mentők kórházba.

 

Címkék#baleset

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában