Karrier

2022.10.07. 09:58

Állásbörzén népszerűsítették a határvadász képzést a nógrádi rendőrök

A három napos állás-, és karrierbörzén megjelent több ezer érdeklődőt a határvadász képzéssel kapcsolatos tájékoztatással, valamint bűn- és balesetmegelőzési tanácsokkal várták a rendőrök.

Nool

A rendőrök az érdeklődőknek részletes tájékoztatást adtak

Forrás: police.hu

Mint arról korábban beszámoltunk a Nógrád Megyei Kormányhivatal október 4-5-én a megyeszékhely sportcsarnokában rendezte meg a fiatalok pályaválasztását segítő karrierbörzét, míg ugyanezen a helyszínen október 6-án a felnőttek részére szerveztek állásbörzét.

A három napos rendezvényen a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálat toborzója, valamint a Nógrád Megyei Balesetmegelőzési Bizottság munkatársa és a Salgótarjáni Rendőrkapitányság bűnmegelőzési elődója várta az érdeklődőket. A rendőr-főkapitányság toborzó munkatársa a Készenléti Rendőrség Határvadász Ezredébe történő jelentkezés feltételeiről és a felvételi eljárás menetéről tájékoztatta a rendezvényre kilátogató több ezer pályaválasztás előtt álló fiatalt és felnőtt álláskeresőt. Az érdeklődők a 10 hónapos rendőrjárőr és iskolaőr képzésről is tájékoztatást kaptak. A jelenlévők a rendőr-főkapitányság bűn- és balesetmegelőzési szakemberei által betekintést nyerhettek a rendőri munkába és a különböző szakterületek feladataiba, továbbá vagyonvédelmi és az őszi közlekedéssel kapcsolatos hasznos ismereteket is szerezhettek - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Hozzátették: a toborzás és a határvadász képzésre való jelentkezés folyamatos. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában