Drón

2022.09.23. 08:48

Légből kapott információk alapján ellenőriztek a rendőrök Bátonyterenyén (videó)

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 2022. szeptember 21-én a 21-es számú főúton, Bátonyterenye külterületén tartottak közúti ellenőrzést.

Nool

Az akció során 14 sofőrrel szemben szabtak ki helyszíni bírságot

Forrás: police.hu

A vizsgálat célja a kiemelt közlekedési szabályszegések visszaszorítása, elsősorban az elsőbbség szabályait megszegő gépjárművezetők forgalomból történő kiszűrése volt - tájékoztatta portálunkat a police.hu. A rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti osztályának munkatársai az akció során drónt is bevetettek a mozgó szabálysértések hatékonyabb felfedése érdekében.

drónos felderítés
A  drónos felderítés hatékony eszköz a szabálytalankodók kiszűrésére
Forrás: police.hu

Az egyenruhások az akció során 14 szabályszegő sofőrrel szemben szabtak ki helyszíni bírságot az „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” közúti jelzőtábla jelzésének figyelmen kívül hagyása miatt.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy az elkövetkezendő időszakban megyeszerte tervez további, ehhez hasonló jellegű forgalom-ellenőrzéseket. Kérjük a közlekedésben résztvevőket, hogy mindig tartsák be a közúti közlekedés szabályait! Ne sodorják veszélybe magukat és a többi közlekedőt azzal, hogy a szabályokat áthágva, azokat megszegve vezetnek!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában