Bilincsben

2022.09.21. 07:54

Kifosztotta alkoholmámorban úszó ismerősét egy 20 éves férfi Karancskesziben

A fiatal férfit a salgótarjáni rendőrök elkapták, majd gyanúsítottként kihallgatták.

Nool

Forrás: police.hu

Gyanútlan italozgatásnak indult az este szeptember 17-én éjjel, amikor meglátogatta egyik ismerősét Karancskesziben egy 20 éves helyi férfi. Miközben a konyhában beszélgettek, a fiatal gyanúsított végignézte, ahogy ismerőse a pénztárcáját a nadrágja zsebébe teszi, majd mivel az illető nem érezte jól magát, lefeküdt aludni. A vendég ezt persze azonnal kihasználta és az elfogyasztott alkoholmennyiség miatt már védekezni képtelen állapotban lévő férfi zsebéből egy gyors mozdulattal kivette a pénztárcát – a benne lévő személyes iratokkal, készpénzzel és bankkártyával együtt –, majd sietősen távozott.

– A salgótarjáni rendőrök az elkövetőt személyleírás alapján rövid időn belül azonosították és otthonában elfogták. A férfit a rendőrkapitányságra előállították és kifosztás bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, amely során a cselekmény elkövetését elismerte – tájékoztatta hírportálunkat Király-Kollár Ramóna, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában