Baleset

2022.08.06. 08:08

Részegen tért át a másik sávba, és ütközött teherautónak az 52 éves férfi Salgótarjánban

A Nógrád megye rendőrök befejezték az eljárást az 52 éves férfi ellen.

Nool

Forrás: police.hu

Az 52 éves férfi június 10-én este az általa vezetett segédmotoros-kerékpárral közlekedett Salgótarjánban, Karancsalja irányba, amikor egy lejtős egyenes útszakaszon áttért a szemközti sávba, ahol érintőlegesen nekiütközött a vele szemben közlekedő tehergépkocsi platója bal hátsó sarkának. Ennek következtében a motoros egyensúlyát veszítette, a járművel elesett, és súlyos sérülést szenvedett. A rendőri intézkedés során a férfival szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív eredménnyel zárult. Az eljárás során kirendelt szakértői vélemény is alátámasztotta, hogy a férfi a járművet a baleset időpontjában ittas állapotban vezette.

A rendőrök a férfi ellen ittas állapotban elkövetett járművezetés vétség megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak, a vezetői engedélyét elvették.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket befejezték, és az ügy iratait az ügyészségnek megküldték.

Címkék#baleset

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában