Lezárt akta

2022.08.20. 08:35

Autóval vontatták a motort Bátonyterenyén, a kétkerekű a sofőrrel együtt felborult

A Nógrád megyei rendőrök lezárták az eljárást az ellen a salgótarjáni férfi ellen, aki személygépkocsival vontatott egy motorkerékpárt, amit közben az édesapja vezetett.

Nool

Forrás: police.hu

A rendőrség közleménye szerint Bátonyterenyén, a Rákóczi úton közlekedett június 13-án a délutáni órákban egy 45 éves férfi személygépkocsival, amelynek vonóhorgához spanifer szalaggal egy műszaki hibás motorkerékpárt rögzített vontatmányként, amit a sofőr édesapja vezetett. A vontatás során a motorkerékpár a jobb oldalára dőlt, annak 73 éves vezetője az úttestre esett. Az intézkedés során megállapítást nyert, hogy a vontatáshoz használt spanifer szalagot a motorkerékpáron a kormány közepéhez rögzítették. A baleset következtében a 73 éves férfi súlyos sérülést szenvedett.

Forrás: police.hu

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a salgótarjáni férfi ellen közúti baleset gondatlan okozása vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárás vizsgálati szakaszát a napokban lezárta, és az ügy iratait az ügyészségnek megküldte.

Forrás: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában