Balesetmegelőzés

2022.03.29. 12:00

Közlekedésbiztonsági program is várt a Salgó Rally résztvevőire

Közlekedésbiztonsági programmal várta a Nógrád Megyei Balesetmegelőzési Bizottság március 26-én a Salgó Rallyn résztvevőket Salgótarján főterén.

Nool

Forrás: police.hu

Ahogy arról előzetesen is beszámoltunk, a balesetmegelőzési szakemberek a rendezvény helyszínén, a Hungarian Police Rally Team szervízparkja mellett színes programokkal és közlekedésbiztonsági feladatokkal várták az oda érkezőket. A felnőttek KRESZ-tesztlapot tölthettek ki, valamint balesetmegelőzési tanácsokat tartalmazó szóróanyagokat vehettek át, a gyerekeket a veszélyhelyzetekre figyelmeztető színezővel, és különféle játékkal várták a szervezők. 

Forrás: police.hu

Az érdeklődők a feladványok segítségével feleleveníthették KRESZ-tudásukat és további hasznos tanácsokat kaptak a biztonságos közlekedés szabályaira vonatkozóan, valamint a láthatóság fontosságára is felhívták a figyelmet – közölte a program részleteit a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

Forrás: police.hu

A rendőrségi közleményből kiderült az is, hogy a hasznos ismeretek megszerzése mellett a programon résztvevők apró ajándékokat, láthatóságot elősegítő eszközöket is kaptak a szakemberektől, valamint tájékozódhattak a balesetmegelőzési bizottság gyerekeknek szóló pályázatairól, közlekedésbiztonsági versenyeiről, és a „Közlekedik a család” elnevezésű országos versenyen történő részvétel feltételeiről.
 

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában