Bántalmazás

2022.03.24. 10:24

Felmosónyéllel verte meg a szomszédját egy férfi Salgótarjánban

Fejbevágta egy felmosónyéllel a szomszédját, majd a háza ablakát is betörte egy 20 éves férfi a napokban Salgótarjánban.

Nool

Forrás: Police.hu

Egy salgótarjáni családi ház előtt, az utcán kiabált egy 20 éves férfi március 22-én délben. Mivel a szomszédot zavarta a ricsaj, megkérte őt, hogy fejezze be a hangoskodást. Ez viszont már nem tetszett a fiatalnak, ezért felkapott egy felmosónyelet és fejen vágta vele a nőt, aki a bántalmazás következtében meg is sérült. A férfi ezt követően az udvarról tovább szidalmazta a nő élettársát, majd felvett a földről egy követ és egy sörösüveget, és betörte vele a ház ablakát – áll a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

Forrás: Police.hu

A salgótarjáni férfit a rendőrök még a helyszínen elfogták és előállították a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra. Felfegyverkezve elkövetett garázdaság és súlyos testi sértés kísérlete miatt hallgatták ki, ő pedig beismerte tettét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában