Keresik

2022.02.24. 10:11

Szemtanúkat keres a rendőrség: elvágta egy autó fékcsövét egy férfi Mátraverebélyben

Elvágta a napokban egy mátraverebélyi ház garázsában álló autó hátsó fékcsövét egy ismerelen. A rendőrség azt kéri, hogy ha bárki tud a történtekről valamit, jelentkezzen.

Nool

Az állampolgárok segítségét kérik a salgótarjáni rendőrök – áll a police.hu közleményében. Mint írják, egy ismeretlen tettes elvágta egy autó hátsó kerekéhez tartozó fékcsövét február 20-án 18 óra és február 21-én 5 óra közötti időben Mátraverebélyben. Az autó egy garázsban állt, ott férkőzött hozzá az elkövető. A bűncselekmény következtében személyi sérülés nem történt, de a gépjárműben anyagi kár keletkezett.

A rendőrök azt kérik, hogy amennyiben az eset körülményeiről, az elkövető kilétével kapcsolatban információval rendelkeznek, jelentkezzenek személyesen a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály Salgótarjáni Alosztályán (Salgótarján, Kossuth út 5. szám), vagy tegyenek bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán, esetleg a 112-es központi segélyhívó számon.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában