baleset

2021.11.05. 10:50

Egymást érték a balesetek a csúszós utak miatt megyeszerte

Az elmúlt napokban több baleset is történt megyeszerte a csúszós utak miatt.

Nool

Forrás: police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint a 22-es számú főúton, Őrhalom irányából Szécsény felé közlekedett egy 24 éves férfi személygépkocsival november 2-án 12 óra körül, amikor a kanyarban a nedves úttesten megcsúszott, majd az út menti füves területre lehaladva a gépkocsival az oldalára borult. A balesetben a sofőr megsérült.

Fotó: police.hu

Mint arról korábban portálunk is beszámolt, egy 45 éves férfi közlekedett személygépkocsival november 4-én a délutáni órákban Salgótarjánban, a Bajcsy-Zsilinszky úton, amikor a szemközti forgalmi sávba áttért és összeütközött a vele szemben haladó gépkocsival, amely hátuljának a mögötte haladó gépjármű szintén nekiütközött. A vétkes járművet vezető a baleset következtében elszenvedett sérüléseibe a helyszínen belehalt, további négyen megsérültek.

Ugyanezen a napon a délutáni órákban a Kazár és Vizslás közötti útszakaszon egy 57 éves férfi csúszott meg személygépkocsival, majd a vizes úttestről lehaladt és az árokba csapódott. A sofőr és utasa a baleset következtében megsérültek.

Fotó: police.hu

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy az őszi közlekedési viszonyok beköszönte számos veszélyhelyzetet rejt magában, a megváltozott időjárási viszonyok a járművezetők részéről más vezetéstechnikát igényelnek. Mivel az eső, csúszós utak, és rossz látási viszonyok nehezíthetik a közlekedést, ezért a rendőrség arra kéri a sofőröket, hogy járművük sebességét mindig az időjárási-, látási és az útviszonyoknak megfelelően válasszák meg.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában