mentőakció

2021.11.07. 12:41

A gyarmati vasútállomáson találtak meg egy eltűnt idős férfit

A HELP Mentőkutyás Egyesületet vasárnap éjjel riasztották egy eltűnt nógrádmarcali személy felkutatásához. Az idős férfit a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásainak segítségével sikerült megtalálni.

Nool

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

– A riasztást követően azonnal a helyszínre indultunk két gépkocsival, és öt, személykövető és személykereső kutyával. Az eltűnt férfit kiérkezésünkkor a rendőrség megtalálta – írják a HELP Mentőkutyás Egyesület közösségi oldalán.

A mentőakcióval kapcsolatban felkerestük az Országos Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletét is, akik megkeresésünkre közölték: vasárnap éjjel egy órakor hozzátartozói jelentették be a nógrádmarcali férfi eltűnését a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába. A férfi felkutatását a rendőrök a HELP Mentőkutyás Egyesület munkatársaival megkezdték, amely eredményre vezetett: 3 óra 45 perckor megtalálták a balassagyarmati vasútállomáson. További ellátás céljából az idős férfit a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

Kiemelt képünk illusztráció! Forrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában