rajtaütés

2021.06.08. 10:41

Rendőrök halászták ki a drogot a Dunából: rács mögött a mátraterenyei díler

A Salgótarjáni Járási Ügyészség indítványozta egy 40 éves, Budapesten élő férfinek a letartóztatását, aki több Nógrád megyei személynek értékesített kábítószert.

Nool

Forrás: police.hu

Mint arról korábban portálunkon is beszámoltunk, a Nógrád megyei rendőrök Budapesten fogták el a 40 éves mátraterenyei dílert és a két kábítószerfogyasztót, akik közül az egyik a Dunába dobta a drogot.

A rendőrök június 4-én vették őrizetbe azt a Budapesten élő, de Nógrád megyei származású férfit, aki az elmúlt hónapokban több személynek is értékesített kábítószert Nógrádban.

Fotó: police.hu

Az elmúlt hét péntekjén a szerteágazó nyomozás adatai alapján a rendőrök akkor intézkedtek vele szemben, amikor munkahelyén, egy budapesti rendezvényhajón egy másik vásárlójának több mint 10 gramm kokaint adott el.

Fotó: police.hu

A rendőri akciót észlelve a díler egy bűntársával az eladásra szánt további mintegy 30 gramm kábítószert az irodájából a Dunába dobatta, azt azonban a rendőrségek sikerült kihalásznia a folyóból – közölte a Nógrád Megyei Főügyészség az ugyeszseg.hu oldalon.

Fotó: police.hu

Képek forrása: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában