rendőrkézen

2021.06.26. 09:30

Nem adott elsőbbséget: súlyos sérülést okozott a balassagyarmati autós

A rendőrök befejezték a nyomozás vizsgálati szakaszát azzal a 45 éves balassagyarmati férfival szemben, aki elütött egy zebrán áthaladó nőt.

Nool

Forrás: police.hu

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti baleset gondatlan okozása vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 45 éves balassagyarmati lakos ellen.

Fotó: police.hu

A férfi 2020. december 7-én a délutáni órákban személygépkocsival közlekedett Balassagyarmat belterületén, amikor a Leiningen Károly úton nem biztosított elsőbbséget az egyik kijelölt gyalogos-átkelőhelyen áthaladó nőnek, és járművével elütötte – közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. Hozzátették: a baleset következtében a gyalogos súlyos sérülést szenvedett.

Fotó: police.hu

A férfi ellen folytatott büntetőeljárás vizsgálati szakaszát a nyomozók lezárták, és a keletkezett iratokat az illetékes ügyészség részére megküldték.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában