garázdaság

2021.04.24. 08:42

Szóváltásból verekedés: kölcsönösen bántalmazta egymást két férfi Nagylócon

Két férfi verekedett össze Nagylóc belterületén, a szécsényi nyomozók lezárták a büntetőeljárás vizsgálati szakaszát.

Forrás: Shutterstock

A Szécsényi Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytatott garázdaság és könnyű testi sértés vétség megalapozott gyanúja miatt egy 21 éves nagylóci, valamint garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt egy 26 éves szügyi lakos ellen.

A police.hu tájékoztatása szerint, a két férfi között 2020. december 6-án a délutáni órákban Nagylóc belterületén hangos szóváltás alakult ki, majd lökdösték egymást, végül a 21 éves terhelt ököllel megütötte vitapartnerét, aki a földre esett. A két férfi ezután dulakodott és kölcsönösen bántalmazta egymást. Mindennek a jelenlévők vetettek véget. A kölcsönös bántalmazás során mindketten könnyű sérülést szenvedtek, ezzel összefüggésben a 26 éves férfi magánindítvánnyal élt, és kérte ismerőse felelősségre vonását.

A rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az ügyészségnek.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában