segítségnyújtás elmulasztása

2021.03.17. 09:00

Halálos motorbaleset Bárnán: négy férfi felel cserbenhagyásért

A Nógrád megyei rendőrök a négy férfi ellen büntetőeljárást folytattak.

Nool

Forrás: police.hu

Segítségnyújtás elmulasztása vétség megalapozott gyanúja miatt a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya folytatott büntetőeljárást egy 50 éves, 51 éves, 41 éves és egy 44 éves salgótarjáni lakos ellen.

A rendőrség tájékoztatása szerint, a gyanúsítottak és 45 éves férfi ismerősük 2020. május 24-én 16 óra 10 perc körül Bárna külterületén, egy erdei úton közlekedtek motorkerékpárral. A 45 éves motoros az emelkedős útszakasz végén frontálisan ütközött egy vele szemben közlekedő quaddal. A négy motorkerékpáros ezután a baleset helyszínéről elhajtott anélkül, hogy a sérült társuknak és a másik jármű vezetőjének segítségüket felajánlották volna, illetve a mentőegység helyszínre történő irányításában segítséget nyújtottak volna.

A baleset következtében a 45 éves motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítását követően életét vesztette.

A hatóság tagjai az ügyben a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat az illetékes ügyészségnek megküldték.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában