gyilkosság

2021.01.28. 16:40

Letartóztatták a bárnai gyilkost, aki házuk mellett ásta el nevelőapját

A Nógrád Megyei Főügyészség indítványozta annak az 58 éves férfinak a letartóztatását, aki olyan súlyosan bántalmazta 75 éves nevelőapját, hogy az sérüléseibe belehalt.

Nool

Elműlt évben meggyilkolt férfi holttestét találták meg a rendőrök Bárna községben Fotó: Hűvösi Csaba

Fotó: Hüvösi Csaba

Ahogyan arról korábban is beszámoltunk a Nógrád megyei nyomozók őrizetbe vették azt az 58 éves bárnai férfit, aki a gyanú szerint olyan súlyosan bántalmazta 75 éves nevelőapját, hogy az sérüléseibe belehalt.

A Nógrád Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint az idős férfi eltűnésére 2021 januárjában a lakókörnyezete figyelt fel, mivel jóideje már nem látták őt. A rendőrök lakossági bejelentés alapján kezdték keresni az eltűnt férfit, ennek során derült fény arra, hogy 2020 novemberében a sértett és a vele egy háztartásban élő 58 éves nevelt fia összeszólalkozott, ezt követően pedig a gyanúsított addig bántalmazta nevelőapját, amíg sérüléseibe belehalt. Ezután a gyanúsított a testet a házuk mellett elásta, melyet január 26. napján a rendőrök itt találtak meg.

A gyanúsított terhére emberölés bűntette róható, a Nógrád Megyei Főügyészség a gyanúsított letartóztatását indítványozta a Balassagyarmati Járásbíróság nyomozási bírája előtt.

A Nógrád Megyei Főügyészség indítványának helyt adva a Balassagyarmati Járásbíróság nyomozási bírája a gyanúsított letartóztatását a terhelt jelenlétének biztosítása érdekében elrendelte. A végzés fellebbezés hiányában véglegessé vált.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában