plasztika

2021.01.26. 07:11

Ismét műteni kellett a Bujákon brutálisan összevert többgyermekes anyát

Orosz Bernadettre a napokban újabb fájdalmas műtét várt.

Forrás: Bors

Fotó: Móricz István

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a felismerhetetlenségig verte össze volt élettársát egy férfi az egyik bujáki panzióban. A hatgyermekes miskolci nő maga számolt be erről nyilvános " target="_blank" rel="noopener noreferrer">Facebook-bejegyzésében, felhívva a figyelmet a párkapcsolati erőszakra és arra, hogy miért nem szabad tűrni az ilyen helyzeteket.

Orosz Bernadett kötéssel a fején
Fotó: Bors

Az esetet követően az 52 éves miskolci elkövetőre a Pásztói Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében a távoltartás elrendelését kérte az ügyészségen, később a munkahelyéről is kirúgták a férfit.

A Borsnak a nő most elmondta, hogy néhány napja egy helyreállító műtéten esett át.

- A többórás plasztikai beavatkozás során az arcomat próbálták helyrehozni. Még az orromon is lenne mit változtatni, de a műtétet követően olyan szörnyű érzések fogtak el, amiket a megverésem után éreztem. A hajam véres volt, az arcom pedig brutálisan bedagadt, alig tudtam mozdítani a fejemet. Teljesen újraéltem a bántalmazásom utáni fájdalmakat – nyilatkozta a megvert nő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában