gyorshajtás

2020.09.30. 12:57

Több sofőr is átlépte a sebességhatárt Nógrád megye közútjain

A sebesség-ellenőrzések eredménye szerint több járművezető továbbra sem számol a gyorshajtás kimagasló baleseti kockázatával.

Nool

Forrás: police.hu

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai folyamatosan ellenőrzik a megye közútjain közlekedőket, amelynek célja elsősorban a közlekedési balesetek megelőzése, valamint a szabálytalanul közlekedők forgalomból történő kiszűrése.

Az elmúlt napokban az ellenőrzések ideje alatt a 21-es számú főúton, valamint Vizslás-Újlak közelében a rendőrök regisztráltak olyan közlekedési jogsértést, amikor a gépjárművezetők átlépték a megengedett legnagyobb sebesség felső határát.

Fotó: police.hu

Vizslás-Újlak belterületén a jármű vezetője a megengedett 70 km/h sebességhatárt túllépve 119 km/h sebességgel, míg a 21-es számú főúton egy gépjárművezető 90 km/h helyett 148 km/h sebességgel haladt.

A rendőrség felhívja a járművezetők figyelmét, hogy a közúti közlekedési balesetek elkerülése érdekében minden esetben tartsák be a sebességhatárokat! A közlekedési szabályok megszegése súlyos következményekkel járhat!

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában