tragédia

2020.06.26. 16:52

Halálos baleset: munkagödörbe esett egy férfi Bátonyterenyén

Értesüléseink szerint csatornázási munkálatok során egy körülbelül 4-5 méteres munkagödörbe esett egy férfi, akire rá omlott a föld péntek reggel Bátonyterenye belterületén.

K. K.

Forrás: shutterstock

Az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese azt a tájékoztatást adta portálunknak, hogy egy negyven év körüli férfi zuhant bele az árokba, azonban a kiérkező mentők már csak a halál beálltát tudták megállapítani, a férfi a helyszínen életét vesztette.

– A helyszínre a mentőkön és rendőrökön kívül riasztották a bátonyterenyei, a salgótarjáni és az egri katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltóit valamint a Nógrád megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot és az Észak-Mátra Speciális Mentő és Önkéntes Tűzoltó Egyesület önkénteseit, akik segítették a mentősök munkáját majd kiemelték az áldozatot a gödörből – közölte Molnár Adrienn a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Kiemelt képünk illusztráció!

Címkék#haláleset

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában