lustaság

2020.06.10. 19:47

Cuki videóval búcsúztak a nyugdíjba vonuló Brúnó századostól a tűzoltók

A salgótarjáni tűzoltóságon nevelkedett Brúnó százados, a lustaság bajnokává kikiáltott tűzoltókutya már új „szolgálati helyen” látja el feladatait.

Nool

Brúnó százados, a tűzoltókutya nagy sikert aratott

Forrás: NMH

Fotó: Ladóczki Balázs

A Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint a zsemleszínű labrador 2013. május 10-én látta meg a napvilágot Egerben, a salgótarjáni laktanyába még ugyanazon év októberében érkezett az állomány nagy örömére.

Portálunk többször is felkereste, hiszen megjósolta például a 2018-as foci világbajnokság győztesét, illetve a havazást is nagyon élvezte.

Idén májusban a hetedik kutyaévét töltő tiszteletbeli százados emberi életkorban már ötven évesnek számít. Korára és egészségügyi állapotára tekintettel júniustól új szolgálati helyen, nyugodtabb környezetben látja el feladatait, eszik, alszik és játszik. Az új otthonában is a megszokott kényeztetés veszi körül, jutalomfalatokkal és simogatással halmozzák el gazdái, de nagy örömmel fogadja a látogatóba érkező régi barátokat is.

Arról, hogy Brúnó miként búcsúzott a tűzoltóságtól, június 11-én olvashattok és láthattok páratlan videófelvételeket a Noolon!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában