baleset

2020.05.22. 18:48

Meghalt a Szécsénynél felborult gabonaszállító sofőrje

Pénteken a kora délutáni órákban a Varsány és Szécsény közötti útszakaszon lesodródott az aszfaltról és az úttól mintegy másfél méterre felborult egy gabonaszállító teherautó, amelynek rakománya az úttestre szóródott.

K.K.

Forrás: NMH

Fotó: L.B.

A káresethez a szécsényi katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltóit riasztották. A baleset következtében a teherautó vezetője beszorult a járműbe. A tűzoltók kézi szerszámokkal, feszítővas segítségével szabadították ki a sofőrt a fülkéből, majd átadták a mentőknek.

Emellett áramtalanították, majd átvizsgálták a gépkocsit, illetve a helyszínt is biztosították – közölte portálunkkal Szeles Péter, a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalvezetője. Hozzátette: a sofőr vezetés közben lett rosszul.

– A balesethez két mentőegység és egy mentőhelikopter is érkezett, munkatársaink a teherautó vezetőjét megpróbálták újraéleszteni, de ez nem sikerült, a férfi a helyszínen életét vesztette – tájékoztatta portálunkat Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője.

Borítóképünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában