balesetek

2019.03.02. 10:02

Nem adta meg az elsőbbséget, koccanás lett belőle

Az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset is történt a megye közútjain.

nool.hu

Forrás: police.hu

Nagylócon, a Kossuth úton közlekedett egy 35 éves nő március 1-jén 8 óra körül, amikor a Rákóczi út kereszteződéséhez érve figyelmen kívül hagyta a részére kihelyezett „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” közúti jelzőtáblát, és úgy hajtott be a kereszteződésbe, hogy nem adott elsőbbséget a védett úton egyenesen haladó személygépkocsinak és azzal összeütközött. A balesetben egy személy könnyebben sérült.

Fotó: police.hu

Egy 23 éves nő 22 óra körül Karancsalján, a Határ úton megfordulás céljából hátramenet végzése közben egy Salgótarján irányából érkező személygépkocsinak nem biztosított elsőbbséget. A személygépkocsi 26 éves vezetője az ütközés elkerülése érdekében a járművét hirtelen jobbra a vízelvezető árokba kormányozta, ahol egy kapubejáró betonhídjának ütközött. A baleset következtében a 26 éves férfi könnyű sérülést szenvedett.

police.hu

Az elmúlt 24 órában megyénk közútjain további két anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Ittas vezetés gyanúja miatt három esetben állítottak elő gépjárművezetőt vér, vizelet mintavételre a járőrök.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában