hamisítás

2019.01.16. 10:21

Kölcsön forgalmival és rendszámmal autózott a szécsényi férfi

Egy 41 éves és egy 28 éves férfi ellen folytatott eljárás vizsgálati szakaszát zárták le a szécsényi rendőrök.

nool.hu

Forrás: Shutterstock

A Szécsényi Rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés és közokirat hamisítás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást L. K. 41 éves szécsényi, valamint T. Z. 28 éves nógrádszakáli lakos ellen.

A járőrök 2018. augusztus 25-én Pösténypuszta külterületén ellenőriztek egy személygépkocsit és annak vezetőjét. A gépjárművet vezető 41 éves férfi a rendőröknek a gépjárműn lévő rendszámhoz tartozó gépkocsi forgalmi engedélyét átadta.

Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a rendszámot a hatóság egy másik gépkocsira adta ki. A nyomozás során azt is megállapították, hogy a rendőröknek átadott forgalmi engedélyt és a gépkocsira elhelyezett rendszámot a szécsényi férfi nógrádszakáli ismerősétől kapta kölcsön.

Az eljárás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az ügyészségnek.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában