Helyi kék hírek

2015.06.08. 14:42

Kétszer is betörtek

fenyvesi

Egy 15 éves ipolyszögi fiút hallgattak ki gyanúsítottként a balassagyarmati nyomozók.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 15 éves ipolyszögi fiú és gyermekkorú társa ellen.

[caption id="" align="aligncenter" width="503"] Fotó: police.hu[/caption]

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított gyermekkorú társával együtt 2015. június 6-án 23 óra körüli időben az egyik országos áruházlánc ipolyszögi üzletének ajtaját egy baltával befeszítette, majd berúgta, azonban a riasztó megszólalásakor a helyszínről elmenekültek. Ezt követően a két fiatal 2015. június 7-én az éjjeli órákban visszament a bolthoz, amelynek hátsó ablakát egy csavarhúzóval és egy fogóval kifeszítették, oda bementek és kutatást végeztek. A riasztó - ismételt - megszólalásakor a gyanúsított és társa a helyszínről elmenekült. A rendőrök a 15 éves ipolyszögi fiút a rendőrkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte. A  gyermekkorú személyt tanúként hallgatták ki a nyomozók.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában