Helyi kék hírek

2015.05.29. 14:26

Két életet mentettek meg a rendőrök

fenyvesi

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság és a Rétsági Rendőrkapitányság járőrei mentették meg az 59 éves bátonyterenyei nő és a 75 éves rétsági férfi életét.

Egy saját lakásában sérülést szenvedett és mozgásképtelenné vált 59 éves nő életét mentették meg 2015. május 25-én 15 óra 5 perc körüli időben a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság járőrei. A rendelkezésre álló adatok alapján Tóth József Csaba rendőr százados és Lukács Laura rendőr törzsőrmester egy 59 éves bátonyterenyei lakos segítségére siettek, aki saját lakásában megszédült, elesett, amitől mozgásképtelenné vált. A két egyenruhás a sérült nő lányának jelenlétében a ház bejárati ajtaját betörte, majd miután megtalálták a legyengült nőt, mentőt hívtak hozzá, akik kórházba szállították a sérültet további ellátása miatt. A Rétsági Rendőrkapitányság járőrei 2015. május 26-án 14 óra 45 perckor illetékességi területükön láttak el szolgálatot, amikor arra lettek figyelmesek, hogy Rétság belterületén, az egyik kapubejáró előtt, a földön egy férfi fekszik magatehetetlenül. Csordás Tamás rendőr törzszászlós és Hugyecz István r. törzsőrmester azonnal a földön fekvő 75 éves férfihoz siettek, stabil oldalfekvésbe helyezték és elzáródott légútját megtisztították. A férfit a rendőrök átadták az értesített és időközben helyszínre érkező mentőápolók részére, akit további orvosi vizsgálatok ellátása céljából kórházba szállítottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában