Időjárás

2023.09.08. 07:40

Egyelőre még élvezhetjük az indián nyár áldásait Nógrádban, mutatjuk a pontos hétvégi prognózist

Ma és hétvégén is folytatódik a derült, szikrázóan napos, száraz idő. A hőmérsékletben sem lesz változás, napközben újra 30 fok körüli hőség lesz

Nool

Kellemes idővel tervezhetjük a mai napot

Forrás: pixabay

A Köpönyeg előrejelzése szerint ma is sok napsütésre számíthatunk, inkább csak északkeleten növekszik meg délután a gomolyfelhőzet. Sehol sem lesz eső. Az északkeleti szél néha megélénkülhet. A hőmérséklet 26 és 31 fok között alakul.

Fronthatás nem terheli szervezetünket. A légköri változásokra érzékenyeknél gyenge melegfrontra jellemző tünetek jelentkezhetnek úgy, mint fejfájás, fáradékonyság, álmosságérzet, alvászavarok, feszültség, idegesség. A szív- és érrendszeri betegségekben szenvedőknél vérnyomás-ingadozás, szédülékenység, mellkasi panasz lehet a jellemző tünet.

Szombaton fátyolfelhők szűrik a ragyogó szeptemberi napsütést, csapadékkal sem kell számolnunk. Az északkeleti, keleti szél gyenge marad. Reggel 15, délután 30 fok körüli értékeket mérhetünk.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!