Időjárás

2023.01.04. 07:49

Veszélyjelzést adtak ki Nógrádra a hatalmas köd miatt

A hajnalra képződött/terjeszkedett köd az Északi-középhegység térségében, illetve az Alföldön egy összeáramlási zóna környezetében, emellett a Dunántúlon maradhat meg tartósabban. Ezeken a tájakon napközben is lassan javulnak majd a látási viszonyok.

Nool

A Köpönyeg előrejelzése szerint a déli órákra feloszlanak a ködfoltok, majd változóan rétegfelhős, részben napos idő várható. Estefelé északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és északon már eleredhet az eső. A délnyugati szél megélénkül. 10 fok körül alakul a hőmérséklet.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapja arról számol be, hogy Nógrádra is figyelmeztetést adtak ki a sűrű köd miatt.

Csütörtökön a kora délutáni órákig gyakran erősen megnövekszik a felhőzet északnyugat felől, és szórványosan alakulnak ki záporesők. Délutántól csökken a felhőzet. Az északnyugati szél megerősödik. 9-14 fok közé erősödik a nappali felmelegedés.

Címkék#köd

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!