Időjárás

2023.01.22. 07:35

Napos, havat olvasztó időre számíthatunk ma, de azért legyen kéznél az esernyő is

Az ország északi részén kezdetben többfelé, délután már kevesebb helyen alakulhat ki eső, zápor, havas eső, illetve havazás.

Nool

A biztonság kedvéért legyen kéznél ma is az esernyő

Forrás: Shutterstock

A Köpönyeg előrejelzése szerint ma délkelet felől újabb csapadéktömb érkezik. Délelőtt többfelé várható csapadék: a Dunántúlon inkább havazás, máshol vegyesen lehet eső, havas eső, hó. Délután kelet, délkelet felől csökken a felhőzet. +3 fok körüli értékeket mérhetünk. Élénk marad az északkeleti szél.

Folytatódik a frontmentes, télies időjárás. A légköri változások nem befolyásolják számottevő mértékben szervezetünk működését. A hajnali fagy, illetve a párás levegő a krónikus ízületi megbetegedésben szenvedők tüneteit erősítheti, a beteg testrész fájdalma fokozódhat, illetve mozgástere beszűkülhet. Az érintett végtagok ébredés utáni alapos átmozgatása sokat javíthat a tüneteken. A párásság a krónikus légúti betegeknek sem kedvez, panaszaik és tüneteik felerősödhetnek.

Hétfőn délnyugaton a borult égből többfelé várható eső. Az ország északkeleti felén ugyanakkor változóan felhős lesz az ég, némi napsütés is lehet. 2 és 9 fok közé enyhül a levegő.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!