Időjárás

2021.02.12. 07:29

Extrém hideg: mínusz 23,8 fokkal indult a reggel Zabaron

Pénteken újra Zabaron ébredtek a leghidegebb reggelre az országban, ahol az éjszaka folyamán egészen mínusz 23,8 Celsius fokig csökkent a hőmérséklet.

Nool

Megyénk leghidegebb településén, csütörtökön a hajnali órákban mínusz Celsius 23,8 fokot mértek – közölte az " target="_blank" rel="noopener noreferrer">Időkép. Az országban Zabaron hűlt 24 óra alatt a legtöbbet a hőmérséklet, egészen 21,9 fokkal volt hidegebb, mint tegnap ilyenkor.

Fotó: időkép.hu

Nógrád megye területén sajnos napközben sem lesz melegebb -8, -1 foknál, de sok lesz a napsütés. Számottevő csapadék nem várható.

Az Időkép előrejelzése szerint szombat hajnalban ismét kemény fagyok várhatók, a havas, szélcsendes, derült tájakon -20 fok közelébe csökkenhet a hőmérséklet. Napközben napos időre, időnként megélénkülő szélre, északnyugaton erős, viharos széllökésekre van kilátás. A maximumok -6 és 0 fok között alakulnak. Este keletre kisebb hózáporok érkezhetnek.

Ez is érdekelheti:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!