időjárás

2020.01.08. 14:16

Ónos esőre figyelmeztetnek Nógrád megyében

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint, szerdán napos délután várható, de este csapadék is előfordulhat Nógrád megyében. Csütörtökre elsőfokú figyelmeztető előrejelzést adtak ki megyénkre.

K. T.

Figyelmeztető előrejelzés Nógrád megye területére csütörtök éjfélig

Forrás: met.hu

Ahogy azt az Országos Meteorológiai Szolgálat oldalán is olvashatjuk, szerda délután az ország nagy részén több órára kisüt a nap, csapadék nem várható. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A hőmérséklet Nógrád megyében kora délután -4 és 2 fok között alakul.

Napos délutánra számíthatunk Nógrád megyében
Fotó: met.hu

Az éjszaka második felében főként északon, északkeleten helyenként előfordulhat gyenge csapadék: ónos eső, fagyott eső, északkeleten hó is lehet. Gyenge marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet Nógrád megyében általában -4 és -2 fok között alakul.

Este hideg, kissé csapadékos időjárás várható megyénkben
Fotó: met.hu

Az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtök éjfélig elsőfokú figyelmeztető előrejelzést adott ki Nógrád megye területére. Csütörtökön főként az ország északkeleti, északi harmadán kis mennyiségű vegyes halmazállapotú csapadék valószínű: az ónos eső, fagyott eső mellett elsősorban az északkeleti határvidéken hó is hullhat.

Figyelmeztető előrejelzés Nógrád megye területére csütörtök éjfélig
Fotó: met.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!