Ingatlanbazár

2024.04.21. 11:28

Vegyen házat olcsón Vanyarcon, megéri!

Vanyarc a Cserhát déli részén van, egy órára a fővárostól, így ideális helyszín arra, hogy kikapcsolódjon. A természet közelsége és a béke kéz a kézben jár, és ha van közel 7 millió forintja, akkor érdemes a pénzét ebbe a házba fektetni. A felújítást követően, még bevételi forrásként is számíthat az épületre, hiszen kedvelt kirándulóhely ez pedig egy igazi parasztház. Nézze meg, és szeressen bele!

Nool.hu

Fotó: Ingatlanbazár

Nógrád vármegyében, a Cserhát egyik csendes völgyében megbújó faluban, Vanyarcon eladó egy azonnal beköltözhető saroktelken lévő, részben felújított és átalakított parasztház. A ház fűtése jelenleg kettő cserépkályhával történhet, de a gázcsonk a telken belül helyezkedik el. A faluban most történik a szennyvízcsatorna kiépítése, erre is hamarosan rá lehet csatlakozni. A villany és a vízvezeték felújítása kb. 15 éve történt.

Forrás: Ingatlanbazár

Az épület jelenlegi nagysága tovább bővíthető a tetőtér beépítésével, amelynek feltételei adottak. A ház mögötti lankás domboldalban egy 20 négyzetméteres pince várja a saját telken megtermelhető zöldséget-gyümölcsöt, bort, pálinkát.

Elsősorban készpénzes vevők jelentkezését várják. Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, további kérdéseire a megadott telefonszámon a hét minden napján szívesen válaszolnak, a megtekintést pedig rugalmasan lehet megszervezni.

Forrás: Ingatlanbazár

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 
A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!