Ingatlanbazár

2024.04.28. 06:55

Vadászik? Itt egy jó ház hozzá!

Szirák kedvelt a vadászok körében, meg persze a kirándulók is szeretik. Ha szeretne egy remek házat ezen a csodás környéken, mindenképpen nézze meg ezt az ingatlant, mert garantáljuk, hogy nem fog csalódni.

Nool.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

Élhető méretű telek gyümölcsfákkal, cserépkályha, de van radiátor is. Ha a 3 szobát kevésnek találja, a tetőteret is beépítheti. Az új tulajdonos biztos lehet benne, hogy békés környéken pihenhet majd, hiszen a ház mellett napelempark van, ne zajongjanak a szomszédok. Nézze meg, megéri!

Szirákon, Nógrád megyében kínálunk eladásra egy korszerű, minden igényt kielégítő kertes házat. Szirák a Cserhát dombjai között a Bér-patak völgyében, a fővárostól 65 kilométerre, északkeletre, festői környezetben helyezkedik el, az ősidőktől lakott, gyönyörű település történelmi múltjának legszebb ékköve a Teleki-Degenfeld Kastélyszálló. Ha ebben a rohanó világban szeretne megpihenni itt nyugalomra lel.

Forrás:  ingatlanbazar.hu

Az ingatlan 2002-ben épült, korszerű anyagokból, gondos szakértelemmel. Falai Porotherm téglából készültek perlites szigetelő vakolattal, a födémszerkezet beton, szigeteléssel ellátott. Tetőtere beépíthető. A lakóteret tágas nappali mellett két hálószoba, fürdőszoba külön WC-vel, konyha kamrával, étkező, előszoba és terasz alkotják. Részben alápincézett, udvarán garázs és melléképület található. Kertje ideális méretű, gyümölcsfákkal tarkított. A telekhatár közvetlen szomszédságában napelempark található, a nyugalom garantált. Fűtéséről egyaránt gondoskodhatunk modern kondenzációs kazánnal, vagy vegyes tüzelésű kazánnal, radiátor hőleadókkal, konyhájában egy cserépkandalló is rendelkezésre áll.

Forrás: ingatlabazar.hu

Hétvégi háznak, de állandó lakhelynek is kitűnő választás, Szirák kedvelt vadász- illetve kirándulóhely. Falusi CSOK igénybe vehető a településen. Szirákon óvoda, bölcsőde, iskola háziorvos, fogorvos és állatorvos is található, művelődési ház és könyvtár is rendelkezésre áll, folyamatosan fejlődő, gondosan karban tartott falu.

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 
A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!