Ingatlanbazár

2024.02.11. 11:28

Adjon otthont túrázóknak, vadászoknak!

Nemcsak az erdő közelsége miatt érdemes megvenni ezt a házat, de környéken több munkalehetőség is van

Forrás: ingatlanbazar.hu

Mátranovákon árulnak egy kétszintes családi házat, amely kiválóan alkalmas arra, hogy erdészlakká, vadászházzá vagy sima szállássá alakítsa át. Nemcsak az erdő közelsége miatt érdemes megvenni ezt a házat, de környéken több munkalehetőség is van, így több  célcsoportnak is a rendelkezésére tudja bocsátani. Kell rá költeni, az ára ezért is kedvező ennyire.

“Csendes környezetben eladó két szintes, összkomfortos családi ház. Az ingatlan az utca utolsó házaként kellemes környezetben helyezkedik el az erdő szomszédságában.

A vegyes falazatú ház tetőszerkezete fa szerkezetű, síkpala fedéssel, fűtése központi fűtés gáz és vegyes tüzelésű kazánról, a meleg vizet villanybojler biztosítja.

Az alsó szinten 2 szoba, konyha, spajz, előszoba, a felső szinten két szoba, előszoba, fürdőszoba került kialakításra. A lakóház általános felújítást igényel.

A ház kellemes környezete valamint alapterülete alapján kiválóan alkalmas vadászház vagy vendégház kialakítására. A táj szépsége, valamint a közelben található horgásztavak adnak létjogosultságot vendégházak üzemeltetésére.

A lakóház a község központjától valamint jelentősebb kereskedelmi egységektől, óvodától, orvosi rendelőtől pár száz méterre helyezkedik el.

A községben hozta létre telephelyét az Alstom Kft., mely közel 1000 dolgozónak biztosít munkalehetőséget.

Mátranovák Salgótarjántól 20 km-re, Egertől 50 km-től, Budapesttől 120 km-re fekszik, autóval és tömegközlekedési eszközzel is könnyen megközelíthető..”

További lehetőségekért keresse fel az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában közöljük.


 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!