Nool.hu podcast

2023.12.13. 06:55

A nógrádi vállalkozások helyzetéről és a Príma-díjakról is szó esett a műsorban (podcast)

Harmincöt éve alakult meg a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége, az évforduló kapcsán pedig bejelentették, hogy minden év decemberének első péntekje ezután a Vállalkozók Napja lesz Magyarországon.

Nool.hu

Czékmánné Kelecsény Ágnes és Oláh Krisztián nyilatkozott podcastünkben

Forrás: Hír FM Salgótarján

Fotó: Andó Ákos

A VOSZ hagyományos ünnepségét ezúttal is a fővárosban, a Müpában tartották a közelmúltban, ahol az év vállalkozói közt szűkebb hazánk képviselőjét is díjazták. 

A Nógrád megyei vállalkozások helyzetéről Czékmánné Kelecsény Ágnessel, a VOSZ megyei szervezetének elnökével beszélgettünk, aki a salgótarjáni irodájuk bővüléséről is beszámolhatott a Hír FM salgótarjáni frekvenciájának rádióműsorában, az itt nyújtott szolgáltatásokról pedig Oláh Krisztiánt, az irodában a hozzájuk fordulókat váró vállalkozásfejlesztési tanácsadót kérdeztük.

Nem tehettük meg, hogy ne beszéljünk a Príma-díjakról, s a megyei gálákról, ahol ezeket ünnepélyes körülmények közt átadják, hiszen idén már a 18. alkalommal ismerték el több kategóriában a megye legjobbjait.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!