Szponzorált tartalom

2021.02.15. 10:30

Komfortos, modern megoldások a hálóban és a nappaliban

A meghitt családi fészek két fókuszpontja a hálószoba és a nappali. Míg az egyik a pihenés és a feltöltődés színtere, addig a másik a társas érintkezés helyszíneként szolgál. A helyiségek relevanciája megköveteli a részünkről a lakberendezési megoldásokra fordított fokozott figyelmet.

Green modern master bedroom with air conditioner - 3d rendering

Forrás: freepik

Modern hálószoba ötletek a letisztult formavilág tükrében

A modern hálószoba ötletek kifejezés hallatán a legtöbbeknek azonnal a letisztult megoldások, a visszafogottan elegáns színek és a puritán díszítettségű enteriőr jut az eszükbe. A modern stílusú hálóhelyiség sarkalatos pontja a szimmetria. Az arányok megtartása a díszpárnák elrendezésétől kezdve a bútorok pontos helyéig minden szegmensét érintheti a modern stílusjegyekkel operáló belső térnek.

A minimalizmus bűvöletében

A modern lakberendezési módszerek szerelmesei nem díszítik túl a falakat, a bútoraikat a minimalizmus jegyében választják meg, és a színekkel is csínján bánnak. A formatervezés az egyszerűség elve mentén valósul meg, és mindenképpen az összhang, az egyensúly megtartását hivatott szolgálni.

Nappali ötletek a vendégvárás jegyében

Ha a lakásunkba vendégeket várunk, evidens, hogy a látogatókat a napaliba invitáljuk be. A belső tér hangulatát ennek tükrében mindenképp meghitté, idillivé kell varázsolnunk, s mindezt úgy, hogy a praktikusságból fakadó értékeket sem veszítjük szem elől.

Fókuszban a kanapé

A családias hangulatú atmoszféra kialakítása elsősorban a nappali bútorainak a megfelelő elhelyezésén áll vagy bukik. A szakértők azt javasolják, fektessünk fokozott figyelmet a központi szerepet betöltő kényelmes ülőgarnitúrára. A TV készülék ideális esetben a kanapéval szemben kap helyet, így adva teret a komfortos kikapcsolódásnak.

A nappali ötletek a szekrény méretére is kitérnek

A nappali szekrényének a kiválasztásánál, a rendelkezésünkre álló paraméterektől függetlenül maradjunk az arany középútnál. A túl nagy egységek ugyanis összenyomják még az impozánsabb tereket is, míg a kisebbek nem nyújtanak praktikus lehetőséget a használati tárgyaink tárolására.

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!