Bulvár

2024.06.23. 16:59

Gáspár Zsolti a válogatott mai győzelme esetén még a farmjára is meghívja Szoboszlaiékat

Gáspár Zsolt bízik a magyarok sikerében, amit ráadásul még győzelem esetében a farmján eltöltött nyársalással is díjazna.

Nool.hu

Gáspár Zsolti mindennél jobban drukkol a magyar válogatottnak. A ma esti magyar-skót meccs esetén nagyon számít Rossi-legénységének a győzelmére. Amennyiben a meccs magyar győzelemmel ér véget, még a farmján is vendégül látná a csapatot írja a Bors.

Rossi bátyám, Szoboszlai Dominik szedjétek magatokat össze, mert meg tudjátok nyerni, estére ti lesztek a jók. Várok mindenkit sok szeretettel a farmon egy jó nyársalásra. Rossi bátyám, szedd össze a csapatot, meg tudjátok csinálni! Hajrá, Magyarország! A Szoszi Mo legyen veletek!

üzente a videóban Gáspár Zsolti.

@borsonline Gáspár Zsolti meghívta a farmjára a magyar válogatottat! Amennyiben Szoboszlai Dominikék megnyerik Skócia ellen a mérkőzést, a gazda vendégül látja őket a farmján egy jó kis nyársalásra. #szoboszlaidominik #bors #szoboszlai #marcorossi #magyarválogatott #eb2024 #skóciamagyarország #gáspárzsolti #hungary #magyar #neked #nekedbe #nekedbelegyen #foryoupage #foryou ♬ eredeti hang – Bors - Bors

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában