Születésnap

2024.06.12. 18:00

Gáspár Laci 45. születésnapját ünnepli

A balassagyarmati születésű énekes június 12-én ünnepli 45. születésnapját. Gáspár Laci nevét két évtizede ismerte meg az ország, népszerűsége pedig azóta is töretlen.

Nool.hu

Gáspár Laci karrierje 2004-ben kezdődött, amikor a Megasztár című tehetségkutató harmadik helyén végzett, így ő lett Magyarország legjobb férfi hangja. Laci a verseny idején vízvezeték-szerelőként dolgozott. Az énekes azóta is töretlenül vesz részt a magyar zenei életben. Nevéhez négy album és több szakmai díj is köthető. 

Gáspár Laci hatalmas rajongótáborral rendelkezik
Gáspár Laci fellépéseivel a nógrádi szórakozóhelyeken is nagy sikert arat
Forrás:  Nool

A közel 340 ezer Instagram-követővel rendelkező előadó az elmúlt években az X-faktor zsűritagjává és mentorává avanzsált. Idén is patronálni fogja a tehetségeket a showműsorban, amelynek mentorgárdáját új szakemberek is erősítik. Gáspár Laci hatalmas lelkesedéssel várja, hogy új társaival megkezdje a munkát. 

Az énekes már egészen fiatalon apai örömök elé nézett, 18 évesen született meg lánya Mirjam, őt követte Lacika és Noel. Harmadik feleségét, Nikit 2014 júniusában vette feleségül, akivel − a pletykák ellenére − harmónikus házasságban élnek. 

A legnépszerűbb videómegosztó portálon slágereit már több milliószor meghallgatták, legnépszerűbb dala A forog a Föld már 1,9 millió megtekintésnél jár.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában