Bulvár

2024.05.25. 12:05

Görög Zita kulcsot lopott

Az időjárás mostanában eléggé hektikus, hol eső, jégeső ömlik, hol kisüt a nap. Görög Zita is kihasználja a naposabb időt és ehhez még kulcsot is lopott.

Nool.hu

Görög Zita a média világában már több területen is megcsillogtatta szakmai tudását. Volt modell, színésznő és még műsorvezető is. Nemzetközi sikereket is magáénak tudhat. Az Underworld és az Underworld: Evolúció című filmekben jelentős szerepet kapott. Modellként is járt Amerikában, Olaszországban és Franciaországban is. Még mindig nagyon csinos és fiatalos, hiszen nagy hangsúlyt fektet a bőrápolásra és a megjelenésére is. A fiatalos külső a megfelelő pihenésnek és kikapcsolódásnak is köszönhető. A napokban megosztotta követőivel, hogy egy Balatonhoz közeli vendégházban tölti szabadidejét. 

„Többet nem kell könyörögnöd, elloptam a kulcsot 🤭" – írta viccesen a videó megjegyzésében Görög Zita. Nyilvánvalóan kölcsönvette a vendégházhoz tartozó kulcsot, ahol a napsütésben kiváló lehetőség nyílik a lelki töltődésre. A Balaton látványa és kinti sütögetés is kellemesen hathatnak az idegrendszerre. Nem beszélve arról, hogy Zita a gyermeki játékosságot is megéli. A videóban látszik, hogy sminkként teszi fel a sütés alatt keletkező szenet. Így készül az igazi füstös szemsmink!

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában