Család

2024.04.14. 17:36

Radics Gigi intim pillanatot osztott meg rajongóival

Az endrefalvai származású énekesnő egészen közelről engedett bepillantást a saját és családja életében.

Nool.hu

Radics Gigiék ebédjei nem hétköznapiak

Forrás: Metropolitan

Fotó: Radics Gigi Instagram-oldala

Radics Gigi egy családi eseményről mutatott egy kis részletet a népes Instagram követőtáborának, amin sokan meghökkentek. A 24 óráig elérhető videót a Metropol szúrta ki, amelyen Gigi kislánya, Bella Szófia mellett a testvére Radics Tamás, illetve Kökény Tamás, a Virtuózok című tehetségkutató győztese és Aranyosi Norbert is, aki T. Danny zenekarának vezetője és gitárosa is szerepelt.

A megosztott videóban a különleges zenésztársaság jól láthatóan egy terített asztalnál ül, ám az evés mellett gitároznak és énekelnek is. Gigi szerint igen gyakran fordulnak elő hasonló események:

A mi családunk nagyon bulizós! Nem is kell hozzá, hogy legyen konkrétan valami apropó, valami ünnep. A szüleim háza olyan, hogy megérkezünk hozzájuk a lányommal, ott vagyunk egy órája, és egyszer csak azt veszem észre, hogy jönnek a barátok, az öcsém barátai, a közös barátok, és hirtelen kikeveredik belőle egy buli, mert annyian összegyűltünk. És mindezt egy egyszerű hétköznapon. Bekapcsoljuk a zenét, iszogatunk kicsit és már táncolunk is. Apu előveszi a gitárt, akkor már énekelünk is, szóval hatalmas bulik tudnak lenni. Na de ha névnap, szülinap, esküvő van, na annak tudjuk még igazán megadni a módját! Volt olyan születésnapom, amikor 150-en voltunk

 – árulta el a szokásaikról Gigi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!