Sztárban sztár

2023.12.04. 16:58

Széchenyi István ükunokájával lépett színpadra Radics Gigi (videók)

Radics Gigi őrületes időszakon van túl, hiszen nem csak a Dancing with the Starsban, de most a Sztárban Sztár leszek!-ben is bizonyíthatott. Az endrefalvai énekesnő vasárnap este Széchenyi Lili duettpartnereként léphetett a színpadra.

Nool.hu

Radics Gigi és Széchenyi Lili Emeli Sandé, Next to Me című számát vitte közösen színpadra. Giginek egyébként nem volt ismeretlen a műsor, hiszen 2016-ban ő is a versenyzők között szerepelt.

Nagyon jó volt újra itt lenni és látni a fiatal feltörekvő tehetségeket, akik hétről hétre próbálnak szárnyalni, és az álmaikat élni. Nagyon szurkolok a Lilinek, és a többieknek is. 

Gigit arról is faggatták a műsor kulisszái mögött, hogy Lilivel milyen volt a közös produkcióra való felkészülés.

Sokkal érettebb a koránál, és nagyon helyén van a szíve és az esze. Olyan mintha egy érett, tapasztalt nővel beszélgetnék. Nagyon muzikális, ösztönös abban amit csinál. Nekem évekig nagyon nehéz volt rátalálnom az utamra, úgy érzem neki ez könnyebben fog menni.

– nyilatkozta 19 éves duettparnetéről Gigi.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!